ЧУВАЛИ ЗА БОКЛУК

Покажи:
Сортирай по:

Чували на ролка 45 х 50 см, 30 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 45 х 50 см, 30 бр. в ролка, 20 литра..

0.69 лв.

Чували на ролка 45 х 50 см, 50 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 45 х 50 см, 50 бр. в ролка, 20 литра..

0.99 лв.

Чували на ролка 50 х 60 см, 20 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 50 х 60 см, 20 бр. в ролка, 35 литра..

0.79 лв.

Чували на ролка 50 х 60 см, 30 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 50 х 60 см, 30 бр. в ролка, 35 литра..

0.99 лв.

Чували на ролка 55 х 75 см, 10 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 55 х 75 см, 10 бр. в ролка, 50 литра..

0.59 лв.

Чували на ролка 60 х 70 см, 10 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 60 х 72 см, 10 бр. в ролка, 70 литра..

0.69 лв.

Чували на ролка 60 х 70 см, 20 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 60 х 72 см, 20 бр. в ролка, 70 литра..

1.19 лв.

Чували на ролка 60 х 90 см, 80 мик.

Чували за смет с размери: 60 х 90 см, 80 микрона, 90 литра..

0.29 лв.

Чували на ролка 60 х 90 см черни 20 бр.

Чували за смет, черни, навити на ролка. Размери: 60 х 90 см, 20 бр. в ролка, 90 литра..

1.39 лв.

Чували на ролка 70 х 90 см, 20 мик 10 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 70 х 90 см, 10 бр. в ролка, 20 микрона, 80 литра..

0.89 лв.

Чували на ролка 70 х 90 см, 20 мик 15 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 70 х 90 см, 15 бр. в ролка, 20 микрона, 80 литра..

1.29 лв.

Чували на ролка 70 х 110 см 25 мик 10 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 70 х 110 см, 10 бр. в ролка, 25 микрона , 120 литра..

1.49 лв.

Чували на ролка 80 х 110 см.,10 бр.

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 80 х 110 см, 10 бр. в ролка, 130 литра..

1.29 лв.

Чували на ролка 70 х 90 см, 25 мик 15 бр. ЕКСТРА

Чували за смет, навити на ролка. Размери: 70 х 90 см, 10 бр. в ролка, 30 микрона , 130 литра..

1.49 лв.

Чували на ролка 80 х 110 см.,10 бр. ЕКСТРА

Чували за смет, черно-зелени, навити на ролка. Размери: 80 х 110 см, 10 бр. в ролка, 30 микрона, 130..

1.49 лв.

Чували на ролка с връв 52 х 65 см 10 бр.

Чували за смет, с връв, навити на ролка. Размери: 52 х 65 см, 10 бр. в ролка..

0.79 лв.

Чували на ролка с връв 60 х 85 см 10 бр.

Чували за смет, с връв, навити на ролка. Размери: 60 х 85 см, 10 бр. в ролка..

1.09 лв.

Чували на ролка с връв 70 х 110 см 10 бр.

Чували за смет, с връв, навити на ролка. Размери: 70 х 110 см, 10 бр. в ролка, 120 литра..

1.29 лв.