КАРТОНЕНИ ЧАШИ

 

Картонени чаши – кои са ползите от употребата им?

 

Употребата на картонени чаши в днешно време съвсем не се ограничава до машините за напитки. Те се използват също така в редица заведения и места за хранене. Изборът на еднократни картонени чаши пред стандартните такива, които са предназначени за многократна употреба, носи редица ползи както за собствениците на съответните бизнеси, така и за техните клиенти. Ето най-важните сред тези ползи:

 

Прочети още

 

Картонени чаши 1
Картонени чаши
  • Лекота – лекотата и комфорта при употреба кара много клиенти да предпочитат именно картонени чаши пред стандартните такива. Без особени усилия те могат да вземат предоставените им картонени чаши и да отпият от напитката, която са си поръчали. Това е особено удобно за възрастните хора и тези с различни проблеми (напр. треперещи ръце), които нямат достатъчна сила, за да повдигнат и задържат стабилно една тежка и некомфортна чаша.
  • Сигурност – сигурността при използването на картонени чаши също е на много по-високо ниво в сравнение с различните видове чаши за многократна употреба. Ако изпуснете картонени чаши, няма как да ги счупите и да се порежете на техни парчета, какъвто риск има при стъклените например. Освен това при еднократните картонени чаши няма да се притеснявате дали са измити добре от персонала на заведението или е налице риск от прихващане на някаква зараза при отпиване.
  • Вариативност – на пазара се предлагат картонени чаши в разнообразни размери и форми. Така че без никакъв проблем можете да направите точния избор, в зависимост от типовете напитки, които продавате, както и от нуждите и изискванията на вашите клиенти.
  • Икономии – еднократните картонени чаши ви дават възможност да реализирате значителни икономии. Икономии както на време, така и на финансови средства. Заведенията, преминали изцяло към еднократни чаши и прибори за хранене, нямат нужда да назначават служители специално за дейностите по измиване и ограничават осезаемо своите разходи за вода и електроенергия.
  • Успешно съхраняват аромати – качествените картонени чаши са способни да съхранят успешно ароматите на топлите напитки и най-вече на кафето. Благодарение на тях отпиващите хора ще се насладят в пълна степен на характеристиките на напитките, които са си поръчали.

 

 

Как да изберете подходящите за вас картонени чаши? 

 

Картонени чаши 2
Картонени чаши - Купете от нас!

Към избора на подходящите картонени чаши трябва да се подходи с необходимото внимание, особено ако сте собственици на заведение или друг бизнес и ще ги поръчвате в големи количества. Вижте факторите, които е добре да вземете предвид: 

 

  • тип на напитките – изборът на картонени чаши несъмнено трябва да бъде съобразен с типа на напитките, които ще предлагате в тях. Има си картонени чаши, специално предназначени за кафе, такива за студени напитки, а някои се използват и за поставяне на определени храни, като например царевица.
  • размер – внимателно преценете и какъв размер на самите картонени чаши ще ви бъде нужен. Това зависи най-вече от дозировките, в които предлагате съответните напитки. Трябва да си осигурите достатъчни количества картонени чаши от всяка една дозировка, налична в портфолиото ви, за да можете да реализирате по най-добрия начин поръчките на клиентите.
  • дизайн – по отношение на цвета и дизайна на предлаганите картонени чаши също е възможно да има големи вариации. На пазара са налице картонени чаши с изчистени дизайни, както и с шарени и интересни такива, които биха могли да носят настроение или да предават определено послание, свързано с вашия бизнес. Вземете решение относно дизайна на вашите картонени чаши, което е добре премислено и съобразено с характеристиките и очакванията на клиентите ви.
  • цена – разбира се, няма как да не се вземе предвид и цената, когато купувате картонени чаши редовно и в големи количества. Търсете цени за картонени чаши, които отговарят на финансовите ви възможности и позволяват вашият бизнес да бъде максимално конкурентноспособен и да удовлетворява клиентските нужди.

 

 

Защо да закупите картонени чаши от Spretni.com?

 

Картонени чаши 3
Картонени чаши - СПРЕТНИ

Spretni.com е онлайн магазин, чиято цел е да задоволи потребностите на ресторантите, заведенията за хранене, пицариите, както и на техните клиенти. Част от богатото ни портфолио са и качествените модели картонени чаши, които предлагаме. По-надолу ще споменем няколко основателни причини да се доверите именно на нас, когато става въпрос за покупка на картонени чаши:

 

Картонени чаши от Spretni.com: Добри цени – предлагаме ви картонени чаши на добри цени, които напълно ще отговорят на нуждите на вашия бизнес. Цените ни са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар и ви дават възможност не само да останете конкурентноспособни, но дори и да получите преимущество пред своите основни конкуренти. Доверявайки се на Spretni.com, ще получите оптималното съотношение между качество и цена, що се отнася до категория „Картонени чаши“.

 

Картонени чаши от Spretni.com: Богат избор – посещавайки онлайн платформата Spretni.com, ще видите, че на ваше разположение е доста богат избор от видове и модели картонени чаши. Картонени чаши, които се различават по своите размери, форми, цветове, дизайни и други водещи характеристики. Така че не е нужно да правите никакви компромиси със своите изисквания и можете да си изберете точно тези картонени чаши, които ще ви помогнат да изпълните в оптимална степен бизнес целите и проектите си.

 

Картонени чаши от Spretni.com: Лесна навигация – въведените в нашата онлайн платформа механизми за лесна и удобна навигация позволяват на клиентите ни без никакъв проблем да открият това, което им е нужно. Всички картонени чаши са отделени в самостоятелна страница, като можете да цъкнете върху всеки един артикул и да видите изображение и основна информация за него.

 

Картонени чаши от Spretni.com: Професионални насоки – нашата онлайн платформа ви позволява да следите най-новите, както и най-продаваните ни продукти. Това донякъде ще ви помогне да прецените кои типове артикули се търсят в момента и биха били подходящ избор за вас. Ако имате въпроси или желаете да получите повече информация за конкретен модел картонени чаши, не се колебайте да се свържете с екипа ни.

 

Картонени чаши – кои са ползите от употребата им?

Как да изберете подходящите за вас картонени чаши?

Защо да закупите картонени чаши от Spretni.com?

 

Покажи:
Сортирай по:

Картонени чаши 4 OZ цветна

Картонена чаша 4 oz / 100 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

0.79 лв.

Картонени чаши 7 OZ Лаваца

Картонена чаша 7 oz / 175 мл / за вендинг автомате. Подходяща за горещи напитки, запазва аромата на ..

0.89 лв.

Картонени чаши 7 OZ Диамант зелен

Картонена чаша 7 oz / 175 мл / за вендинг автомате. Подходяща за горещи напитки, запазва аромата на ..

0.89 лв.

Картонени чаши 7 OZ Coffee Design

Картонена чаша 7 oz / 175 мл / за вендинг автомате, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на ..

0.89 лв.

Картонени чаши 7 OZ Coffee line

Kартонена чаша 7 oz / 175 мл / за вендинг автомате, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на ..

0.89 лв.

Картонени чаши 7 OZ Coffee view

Kартонена чаша 7 oz / 175 мл / за вендинг автомате, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на ..

0.89 лв.

Картонени чаши 8 OZ бяла

Kартонена чаша 8 oz / 200 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

1.39 лв.

Картонени чаши 8 OZ цветна listo

Kартонена чаша 8 oz / 200 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

1.39 лв.

Картонени чаши 8 OZ Coffee view

Kартонена чаша 8 oz / 200 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето..

1.29 лв.

Картонени чаши 8 OZ Лаваца

Kартонена чаша 8 oz / 200 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

1.39 лв.

Картонени чаши 12 OZ цветна за топли напитки

Kартонена чаша 12 oz / 300 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

1.79 лв.

Картонени чаши 12 OZ бяла

Kартонена чаша 12 oz / 300 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

1.79 лв.

Картонени чаши 12 OZ цветна за студени напитки

Kартонена чаша 12 oz / 300 мл /, подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

1.59 лв.

Картонени чаши 14 OZ бяла

Kартонена чаша 14 oz / 350 мл / , подходяща за горещи напитки, запазва аромата на кафето...

2.29 лв.