ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ

Кои са предимствата на еднократните прибори за хранене?

 

Еднократните прибори за хранене вече години наред са предпочитани както от собствениците на ресторанти и заведения за бързо хранене, така и от крайните потребители.Това се дължи на множеството ползи и преимущества, които те предоставят. Сред въпросните ползи и преимущества са хигиената, лекотата и удобството при хранене, спестяването на време и средства, и т.н. В следващите редове ще научите малко повече за предимствата от употребата на еднократни прибори за хранене:

Прочети още

 

Прибори за хранене 1
Прибори за хранене
  • Еднократни прибори за хранене: Хигиена – хората, които държат на перфектната хигиена, в повечето случаи се насочват към ресторанти и заведения, предлагащи еднократни прибори за хранене. По този начин отпада рискът да им бъдат предоставени недобре измити прибори за хранене, които биха могли да се превърнат в източник за разпространение на различни болести и зарази. Аспектът с хигиената стана особено важен след началото на пандемията от Covid-19, така че еднократните прибори за хранене са естествен избор за всеки, желаещ да гарантира здравето и сигурността си.
  • Еднократни прибори за хранене: Лекота и удобство – еднократните прибори за хранене са доста по-леки и удобни от стандартните такива за многократна употреба. Това позволява от една страна да бъдат пренасяни в големи количества, а от друга – да бъдат използвани без никакъв проблем и от хора с различни здравословни проблеми – болки в ръцете, слабост, треперене и т.н.
  • Еднократни прибори за хранене: Спестяване на време и средства – за ресторантите и заведенията за бързо хранене замяната на традиционните прибори за многократна употреба с еднократни прибори за хранене е начин за спестяване на време и средства. Ако използвате еднократни прибори за хранене в своята бизнес дейност, няма да ви се налага да назначавате служители, които да се занимават специално с миенето на приборите. В допълнение, ще намалите значително разходите си за вода и електричество.
  • Еднократни прибори за хранене: По-малко притеснения – освен време и средства, еднократните прибори за хранене спестяват и притеснения за собствениците на ресторантите и заведенията. При употреба на многократни прибори винаги трябва да се следи за това някои клиенти да не вземат със себе си съответните прибори за хранене и в даден момент да се наложи закупуването на нови комплекти. Докато при еднократните прибори за хранене всичко е ясно – те са евтини, леки, комфортни, използват се само веднъж и след това просто се изхвърлят в коша.

 

Какви видове еднократни прибори за хранене най-често са нужни?  

Прибори за хранене 2
Прибори за хранене - Купете от нас!

 

В ресторантите и заведенията за бързо хранене най-често са необходими следните видове еднократни прибори за хранене:

 

  • вилица – вилицата е сред тези еднократни прибори за хранене, които просто не би трябвало да липсват в нито един ресторант или заведение. Независимо дали клиентите са дошли за специално приготвено ястие или просто за скара и пържени картофи, несъмнено ще са им нужни пластмасови вилици. С тях храненето е бързо, лесно, удобно и доставящо максимална наслада.
  • лъжица - лъжицата също доста често е необходима, когато става въпрос за еднократни прибори за хранене. Това важи в особена степен за ресторантите и заведенията, в които се сервира готвено, в това число супи и разнообразни течни ястия. Пластмасова лъжица също така е необходима на места, където се продава сладолед.
  • нож – и ножът спада сред еднократните прибори за хранене, които са важни за клиентите. При сервиране на някакъв вид месо например е хубаво към пластмасовата вилица да се добави и нож, с който все пак да може да се разреже съответното месо и клиентът да се храни значително по-комфортно. Уверете се, че закупувате наистина качествени еднократни ножове, които да ражат достатъчно добре.
  • салфетка - няма начин и салфетката да не е необходима в ресторанти и заведения за хранене. На пазара се предлагат еднократни прибори за хранене, вървещи в комплект със салфетки. Това е доста изгодно за вас като собственици на места за хранене, тъй като няма да ви се налага да закупувате салфетките отделно.

 

 

Защо да закупите еднократни прибори за хранене от Spretni.com?

Прибори за хранене 3
Прибори за хранене - СПРЕТНИ

 

Spretni.com е онлайн магазин, който предлага всичко необходимо за ресторантите, заведенията, пицариите и техните клиенти. От еднократни прибори за хранене през картонени чаши и кутии до опаковъчни материали. Ето защо да се доверите именно на нас:

 

Еднократни прибори за хранене от Spretni.com: Изгодни цени – в Spretni.com ще откриете изключително изгодни цени за предлаганите еднократни прибори за хранене. Цени, които са съобразени с изискванията и финансовите възможности както на ресторантите и заведенията, така и на техните клиенти. Можете да бъдете сигурни, че при нас е налице оптималното съотношение между качество и цена на българския пазар, когато става въпрос за еднократни прибори за хранене.

 

Еднократни прибори за хранене от Spretni.com: Богата гама от продукти – при нас ще откриете богата гама от продукти в категория „Еднократни прибори за хранене“. В това число вилици, лъжици (за супи и готвени ястия, за сладолед), ножове, салфетки и т.н. Предлагаме съответните прибори за хранене и в различни цветове, за да можете да си изберете в зависимост от естетическите си предпочитания или интериора на заведението – бели, черни и прозрачни. 

 

Еднократни прибори за хранене от Spretni.com: Обединени в подходящи комплекти – предлаганите в Spretni.com прибори за хранене са обединени в подходящи комплекти, които напълно удовлетворяват собствениците на ресторанти и заведения, както и крайните клиенти. Примери за такива комплекти са вилица и салфетка, нож, вилица и салфетка, вилица, лъжица и салфетка, и т.н. Закупуването на еднократни прибори за хранене, обединени в подобни комплекти, ще ви помогне и да спестите известно количество разходи поради пакетната отстъпка.

 

Еднократни прибори за хранене от Spretni.com: Лесна навигация -  онлай платформата ни е направена така че да улесни максимално нашите клиенти в търсенето на продуктите, които им трябват. Въпросните продукти са разделени на отделни категории, като например ‚Еднократни прибори за хранене“. Освен това са налице раздели като „Последно добавени“ или „Най-продавани“, показващи ви съответно най-новите и най-търсените ни артикули.


Кои са предимствата на еднократните прибори за хранене?

Какви видове еднократни прибори за хранене най-често са нужни?

Защо да закупите еднократни прибори за хранене от Spretni.com?


Покажи:
Сортирай по:

Комплект вилица, нож и салфетка Лукс

Комплект прозрачни прибори лукс - вилица, нож, салфетка...

2.39 лв.

Комплект вилица, нож и салфетка Eко

Комплект прозрачни прибори еко - вилица, нож, салфетка...

1.59 лв.

Комплект лукс вилица, лъжица и салфетка

Комплект прозрачни прибори лукс - вилица, лъжица, салфетка...

2.49 лв.

Комплект голяма лъжица лукс и салфетка

Комплект голяма прозрачна лъжица лукс и салфетка...

1.59 лв.