КАРТОНЕНИ КУТИИ ЗА БУРГЕР И КАРТОФКИ

 

Картонени кутии – какви са техните преимущества?

 

Все повече бизнеси, свързани с хранителната промишленост, залагат на картонени кутии за транспортиране на своята продукция и достигането й до крайния клиент. Това се дължи на множеството преимущества, които тези кутии предлагат. Преимущества, отнасящи се както до улесняването на самите дейности по транспортиране, така и до намаляването на разходите за съответния бизнес. Ето защо би било добро решение и за вас да започнете да използвате картонени кутии:

 

Прочети още

 

Картонени кутии 1
Картонени кутии
  • Картонени кутии: Съхраняват хранителните продукти в отлично състояние – ако искате да запазите предлаганите от вас хранителни продукти в отлично състояние до самото им консумиране от клиента, ви препоръчваме да заложите на картонени кутии. Те максимално прецизно ще изолират въпросните хранителни продукти от външната среда и ще съхранят вкусовите и ароматните им характеристики. По този начин няма да правите никакви компромиси с удовлетвореността на своите клиенти и ще им предоставяте само и единствено най-доброто.
  • Картонени кутии: Огромна гъвкавост – друго преимущество на продуктите от категория „Картонени кутии“ е тяхната огромна гъвкавост. Можете да си вземете картонени кутии във всякакви форми, размери и дизайни. Напълно сигурни сме, че без проблем ще откриете подходящите за вас картонени кутии, независимо дали в тях възнамерявате да слагате бургери и картофки, пуканки и понички, торти и рула или различни други лакомства.
  • Картонени кутии: Лекота – лекотата на използваните картонени кутии ще направи процеса на транспортиране възможно най-комфортен за вас и вашите служители. Тази тяхна характеристика ще ви бъде особено полезна в случаите, при които ви се налага да транспортирате хранителните продукти на големи разстояния.
  • Картонени кутии: Икономичен избор – въпреки притесненията на редица бизнеси относно разходите, които трябва да направят за покупката на картонени кутии, всъщност те са един доста икономоичен избор. Вземането на картонени кутии ще ви излезе значително по-евтино в сравнение с други основни видове опаковъчни кутии, като например пластмасовите.

 

 

Как да изберете подходящите картонени кутии за вашите нужди?

 

Картонени кутии 2
Картонени кутии - Купете от нас!

Има няколко важни фактора, на които е необходимо да обърнете внимание, за да можете да откриете подходящите картонени кутии за нуждите на вашия бизнес. Вижте за какви точно фактори става въпрос:

 

  • тип на храната - от голямо значение е това за какъв тип храна ще бъдат предназначени съответните картонени кутии. Както отбелязахме и по-горе, гамата от предлагани картонени кутии на пазара е доста богата и в нея е налице по нещо за всеки. Тези картонени кутии, които са удачен избор за хамбургери и картофки например, са различни от артикулите, изпозвани за торти, рула и други видове сладкиши.
  • размер - преценете внимателно какви размери картонени кутии ви трябват. Изборът по отношение на този фактор зависи най-вече от спецификите на конкретните храни, както и от грамажите, в които ги предлагате.
  • дизайн - дизайнът на закупуваните картонени кутии също е фактор, при който е възможно да има значителни вариации. На пазара се предлагат картонени кутии с огромно разнообразие от дизайни – започвайки от по-изчистени такива и стигайки до шарени и пъстри дизайни с огромно количество декоративни елементи. Изцяло от вас зависи да прецените какъв тип външен вид на съответните картонени кутии отговаря най-добре на образа на вашия бизнес и на посланието, което искате да предадете на клиентите.
  • допълнителни екстри – закупените картонени кутии биха могли да разполагат с някои допълнителни екстри, които да повишат полезността им за вашия бизнес и за клиентите ви. Една от тези допълнителни екстри е прикаченият капак, даващ възможност за по-плътно затваряне и съхраняване на хранителните продукти при оптимални условия. Друга интересна екстра е разграничението на отделения в самата кутия, което ще позволи в нея да се носят едновременно няколко типа храни.
  • цена – когато става въпрос за поръчка на картонени кутии в големи количества за бизнес нужди, не бива да се забравя и за ценовия аспект. Търсете картонени кутии, предлагани на цени, отговарящи на вашите нужди и позволяващи на бизнеса ви да остане достатъчно конкурентноспособен спрямо своите основни конкуренти.

 

 

Защо да закупите картонени кутии от Spretni.com?

 

Картонени кутии 3
Картонени кутии - СПРЕТНИ

Spretni.com е онлайн магазин, предлагащ богата и разнообразна гама от опаковъчни материали за ресторантите и заведенията за хранене, в това число и картонени кутии. По-надолу ще ви представим няколко основателни причини да закупите продукти от тази категория именно от нас:

 

Картонени кутии от Spretni.com: Оптимално съотношение между качество и цена – предлагаме ви опции за покупка на картонени кутии, отличаващи се с оптимално съотношение между качество и цена. Нашите картонени кутии са направени от първокласни материали и проектирани така че клиентът да остане напълно удовлетворен от употребата им. Техните цени пък са напълно достъпни за българския пазар и съобразени в максимална степен с нуждите на родния бизнес и потребители.

 

Картонени кутии от Spretni.com: Богат избор - в нашия онлайн магазин ще имате на разположение изключително богат избор от картонени кутии. Предлагаме ви продукти от тази категория, предназначени за всякакъв тип храни – за хамбургери и картофки, за салати и сосове, за торти и рула, и т.н. Независимо с производство или търговия на какви точно хранителни продукти се занимавате, Spretni.com е точното място за откриване на опаковъчните материали, които ви трябват.  

 

Картонени кутии от Spretni.com: Периодични промоции – периодично са налице определени артикули в Spretni.com, които се предлагат на промоционални цени и намаления. Това важи в пълна степен и за артикулите от категория „Картонени кутии“. Препоръчваме ви да следите редовно раздела ни „Промоции“, за да не пропускате изгодни оферти, които биха могли да съответстват идеално на вашите нужди.        

 

Картонени кутии от Spretni.com: Професионални насоки – при нужда от повече информация относно даден модел картонени кутии винаги се обръщайте към нашия екип, за да ви дадем насоките, които ви трябват. Обособили сме и раздели като „Последно добавени“ и ‚Най-продавани“, които ви показват съответно най новите и най-предпочитаните от клиентите продукти в Spretni.com.

 

Картонени кутии – какви са техните преимущества?

Как да изберете подходящите картонени кутии за вашите нужди?

Защо да закупите картонени кутии от Spretni.com?


Покажи:
Сортирай по:

Картонена кутия за бургер малка цветна

Картонена кутия за бургер, малка, цветна. Размери: дъно 10 x 10 см. Височина: 7 см..

4.29 лв.

Картонена кутия за бургер голяма цветна

Картонена кутия за бургер, голяма, цветна. Размери: дъно 12 x 12 см. Височина: 7 см..

4.69 лв.

Картонена кутия за бургер голяма бяла

Картонена кутия за бургер, голяма, бяла. Размери: дъно 12 x 12 см. Височина: 7 см..

4.49 лв.

Картонена кутия за картофки синя

Картонена кутия за картофки, синя. Размери: дъно 10 x 5 см. Височина: 8 см..

5.29 лв.

Картонена кутия за картофки Tasty

Картонена кутия за картофки, жълта. Размери: дъно 8,5 x 5 см. Височина: 9 см..

1.99 лв.

Картонена кутия за чипс

Картонена кутия за картофки, чипс, цветна. Размери: дъно 6 x 6 см. Височина: 9 см..

2.09 лв.

Картонена кутия за картофки бяла малка

Картонена кутия за картофки, бяла, малка. Размери: дъно 6 x 4 см. Височина: 7,5 см..

1.29 лв.

Картонена кутия за картофки бяла средна

Картонена кутия за картофки, бяла, средна. Размери: дъно 6,5 x 4 см. Височина: 9,5 см..

1.59 лв.

Картонена кутия за картофки бяла голяма

Картонена кутия за картофки, бяла, голяма. Размери: дъно 6,5 x 4 см. Височина: 12 см..

1.89 лв.