ЕКО ПРОДУКТИ

 

Крафт кутии – какви са преимуществата от употребата им?

 

Крафт кутии наричаме тип картонени опаковъчни кутии, които се използват все по-широко през последните години. Това важи в пълна степен и за хранителната промишленост, където крафт кутии са необходими за лесно и удобно пренасяне на различни хранителни продукти. По-надолу ще разберете малко повече за ползите и преимуществата от употребата на крафт кутии:

 

Прочети повече
  Крафт кутии 1
  Крафт кутии
 • Крафт кутии: Гъвкавост – предлаганите на пазара крафт кутии осигуряват необходимата гъвкавост на клиентите по отношение транспортирането на хранителните продукти. Можете да откриете крафт кутии в различни форми, размери и с разнообразни приложения – за пренасяне на супи, на салати, на готвени ястия, на скара и т.н. Ако вие сте собственици на ресторанти или заведения за хранене, без никакъв проблем ще си набавите подходящи крафт кутии за всички видове храни, налични в менюто ви.
 • Крафт кутии: Високо качество – артикулите от категория „Крафт кутии“ се отличават с високо качество и оптимални условия за транспортиране на храната. По време на самото транспортиране хранителните продукти са напълно защитени от външната среда и запазват свойствата и характеристиките си. От друга страна, надеждните модели крафт кутии са устойчиви на фактори като топлина, влага и дори вибрации.
 • Крафт кутии: Финансова достъпност – използването на крафт кутии за бизнес нужди несъмнено е финансово достъпно решение за фирмите, развиващи дейност в сферата на хранителната промишленост. Това е така, защото суровината, от която се произвеждат въпросните кутии, е евтина и се намира без никакъв проблем на пазара. В случай, че заложите на ктрафт кутии за опаковане на хранителните продукти, които предлагате, ще направите важна стъпка към гарантирането на финансовата рентабилност на бизнеса си в дългосрочен план.
 • Крафт кутии: По-добри възможности за печат и графики – артикулите от категория „Крафт кутии“ предоставят по-добри възможности за печат и графики в сравнение с голяма част от останалите видове опаковъчни материали за храна. Това е доста полезно за бизнесите, които искат да използват и опаковъчните материали за промотиране и реклама на своите услуги. Върху поръчаните от вас крафт кутии може да се отпечатат имената и логото на вашия ресторант или заведение за хранене, данни за контакт и т.н.

 

 

Как да изберете подходящите крафт кутии за своите нужди?

 

Има няколко фактора, на които трябва да обърнете внимание при избора на крафт кутии за своите бизнес нужди. Сред тези фактори са размерите и формите на самите крафт кутии, техните цени, както и количеството, което ще закупите. Ето какво е добре да знаете за споменатите фактори, свързани с покупката на крафт кутии:

 

 • размер – размерът е може би най-важният фактор, когато става въпрос за избор на крафт кутии. Той определя какво количество от съответните хранителни продукти ще може да се побере в закупените крафт кутии. Задължително съобразете избора си с големината на порциите на различните храни, отбелязани във вашето меню.
 • форма – формата на набелязаните крафт кутии отново е нужно да бъде съобразена с типа на храната, която ще се пренася в тях. За супи и течни ястия ще ви трябват крафт кутии с различни форми от тези за скара, пица или хамбургер например. Бъдете внимателни и прецизни при този избор, за да оставите клиентите си максимално удовлетворени.
 • цена – няма как да не вземете предвид и конкретната цена, която ви се предлага за набелязаните крафт кутии, особено ако смятате да ги поръчате в големи количества. Постарайте се да откриете цена, която устройва бизнеса ви и му позволява да остане достатъчно конкурентен спрямо околните ресторанти и заведения за хранене.
 • количество – нужно е добре да планирате количеството крафт кутии от всеки един тип или модел, което ще поръчате. Това количество трябва да се обвърже с броя на порциите от конкретни храни, които се поръчват за определен период от време. По принцип по-големите количества поръчани наведнъж крафт кутии в повечето случаи ще ви донесат пакетна отстъпка в цената, но ви препоръчваме първо да се уверите, че наистина са ви необходими.

 

 

Защо да закупите крафт кутии от Spretni.com?

 

Spretni.com е онлайн платформа, която се стреми да предоставя всичко необходимо на ресторантите и заведенията за хранене по отношение на опаковането на предлаганите от тях хранителни продукти. При нас можете да откриете и крафт кутии, които ще бъдат перфектен избор за вас и ще оставят клиентите ви напълно удовлетворени. Вижте няколко основателни причини да закупите крафт кутии именно от Spretni.com:

 

Крафт кутии от Spretni.com: Високо качество – предлагаме ви крафт кутии от най-високо качество, чиято изработка е в съответствие с най-новите стандарти в бранша. Ние работим с реномирани производители, които не правят никакви компромиси със свойствата и характеристиките на продуктите, пускани на пазара. Доверявайки се на Spretni.com, ще си осигурите опаковъчни материали, защитаващи напълно храната от външната среда и съхраняващи я в отлично състояние при нейното транспортиране.

 

Крафт кутии от Spretni.com: Изгодни цени – в същото време се стараем да предлагаме въпросните крафт кутии на цени, които са максимално конкурентни и достъпни за българския пазар. Цени, позволяващи на бизнесите да формират ценовата политика, която желаят за своите продукти, и да останат на изгодни позиции в надпреварата с главните си конкуренти.   

 

Крафт кутии от Spretni.com: Бърза и лесна навигация – създадените механизми за бърза и лесна навигация в онлайн платформата Spretni.com позволяват на клиентите ни да откриват без никакъв проблем продуктите, които са им необходими. Към всеки един артикул са добавени снимки и базова информация за свойствата и характеристиките му.

 

Крафт кутии от Spretni.com: Професионален съвет -  онлайн платформата Spretni.com е изградена от екип с богат опит в търговията с опаковъчни материали за различни храни. Така че ако се нуждаете от професионален съвет относно избора на вярното решение за вашия бизнес, не се колебайте да се обърнете към служителите ни. Те с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви дадат информацията, която ви трябва за набелязаните артикули.       

 

Крафт кутии – какви са преимуществата от употребата им?

Как да изберете подходящите крафт кутии за своите нужди?

Защо да закупите крафт кутии от Spretni.com?

 

Покажи:
Сортирай по:
Крафт кафява картонена купа за супа (475 мл) с прозрачен капак Ново

Крафт кафява картонена купа за супа (475 мл) с прозрачен капак

Еднократна крафт картонена кутия за супа 475 мл, с прозрачен капак. В стек по 50 бр...

4.00 лв.